top of page
Johnson-2019-Snow.jpg

FOUR SEASON ROOM ADDITION

In this project, an outdoor second story deck was converted into a four season room that seamlessly blends exterior and interior elements to create a grand family room with large volumes of natural light.  The windows and doors can be opened to create a distinctive outdoor feeling while being fully protected from rain or glaring sunshine.  When closed, the fully air conditioned and heated addition adds functional living space that incorporates areas for dining and relaxation.

Johnson-Existing-Rear-Yard.JPG

BEFORE

Rear of House Prior to Renovation

Johnson-2020-Rear1.jpg

AFTER

Rear of House After Renovation

Johnson-2020-Rear2.jpg

AFTER

Rear of House After Renovation

Johnson-2020-Interior2.jpg

AFTER

Interior of new addition with cathedral ceilings and tons of natural light.

Johnson-2020-Interior1.jpg

AFTER

Interior of new addition with sliding doors, creating a Juliet balcony that overlooks the rear yard.

bottom of page